_MG_7070-2.jpg

ENS HI ACOMPANYES?

Un 25 d'abril vaig arribar al món, em dic Teresa.

Filla de família pagesa, nascuda en un Mas a 1860m d'alçada vaig desenvolupar uns recursos naturals que sense saber-ho avui em són ben útils. 

Potser són aquests mateixos que em donen la força de continuar endavant cada dia, ja que el sector primari sempre l'he vist en crisi...

L'any 1989 es certificava en ecològic les terres familiars, entre boicots per la venda i la mirada desconfiada sobre productes ecològics en aquells temps,ho recordo com una etapa molt dura, sobretot de resistència i em va marcar profundament, per això avui Mas Montagut continua essent certificat ecològic, i així continuarà. De totes maneres, tal i com evoluciona el món marca també el rumb a seguir i dins aquesta evolució cada gest compta. La terra i els animals s'han d'incloure en aquest progrés i al Mas estem convençuts que cal fer canvis per a millorar.

Reguem amb aigua potable al seu naixement provinent de França. La terra dels camps i prats està exempta de químics i productes tòxics des de fa més de 25 anys, què podem fer per a millorar? 

El repte com qualsevol punt on es vol arribar, mai és fàcil, sobretot als inicis.

Comença l'Eco-revolució al Mas Montagut.

MAS MONTAGUT

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
recolució.png