Qui som, 30 anys d'història Bio

BIOABENUR SL és una societat familiar que emprèn el 2015 amb en Paulo i la Teresa al capdavant.

SOM LA REPRESA i CONTINUEM amb l'agricultura i ramaderia ecològica que es desenvolupa al Mas des dels anys 90. Certifcats des de l'any 1993 treballem i aprenem cada dia com van fer les generacions que ens precedeixen. Som pagesos d'ofici i per vocació.

Tot i la complexitat de l'ofici emprenem amb ganes de formar part d'aquest canvi de paradigma de la pagesia. Formar part de l'ecosistema que viu al nostre entorn amb una gestió i visió holística. 

TREBALLEM I CULTIVEM per a produïr aliments d'inmillorable qualitat com a únic propòsit , respectant el ritme natural d'animals i plantes. 

AL MAS MONTAGUTsituat al municipi de Fontanals de Cerdanya, cultivem patates de diferents varietats , les venem a particulars, comerços i restaurants de la zona. Assegurem tot el recorregut de la terra fins el plat.

LA NOSTRA MANERA DE TREBALLAR és més que un certificat ecològic, aprenem nous models de cultiu per a regenerar els sòls, per a què esdevinguin més resilients , formar part d'aquest grup de persones que per tot el món treballen incansablement per a fer front al canvi climàtic.

Els ingredients principals de la nostra recepta és zero residus, zero tòxics, aigua neta, ritmes naturals i passió!

Comptem amb els coneixements que hem heretat, la nostra pròpia experiència i el futur que volem.

PATATA ECOLÒGICA és el producte que fa molts anys que cultivem aprofitant tots els recursos del moment, xarxes socials, venda directa, atenció personalitzada als nostres clients...  Mantenim la manera tradicional de cultivar, i no només complim amb els requisits exigits sinó que ens impliquem en totes les fases des de la producció fins al teu plat.

LA TRUMFERIA és el resultat d'aquest recorregut. Un pas endavant per apropar les persones a la pagesia oferint PAGESIA, VALORS I SABORS.

UNA MANERA DE VIURE, una forma de vida familiar que ens omple i ens dóna incomptables efectes positius.

Conjuntament al cultiu de patata ecològica, i com no podia ser d'una altra manera, continuem amb la cria de vaca, de raça BRUNA DEL PIRINEU, ja que forma part de les nostres arrels, una raça que amb els anys hem anant millorant i que ara és fruit d'anys de feina i implicació des dels nostres pares. 

Això ens porta a cultivar farratges i cereals de diferents tipus, com el segle gris per fer pa, per dur a terme la rotació i ser autosuficients en l'alimentació del nostre ramat.

Per guarnir les nostres pastures de muntanya, comptem amb uns exemplars de CAVALL PIRINENC CATALÀ. Tot emmarcat en el paisatge ceretà.

Aquest setembre obrim les portes a un nou projecte, l'Espai Rural LA TRUMFERIA , descobreix-ne més a la seva pestanya.

BENVINGUTS !