CLICA SOBRE LES IMATGES PER SABER-NE MÉS

AAC Associació Agroalimentària de la Cerdanya.

La Teresa, ha estat anomenada presidenta de l'associació que uneix productores, elaboradores, restauració, hosteleria, allotjaments rurals, comerciants i particulars amb l'objectiu de fer xarxa , posar en valor el producte i la gastronomia de la comarca i fomentar el desenvolupament sostenible económic, social i mediambiental.

46665746_323934488193179_723671969702084
Logo-turisme.jpg

Participació activa a la comissió de treball que existeix actualment a la comarca per a un canvi de paradigma en el turisme de la Cerdanya!

Pam a Pam és el mapa col·laboratiu de l'Economia Social i Solidària (ESS) a Catalunya.

LA TRUMFERIA en forma part, els nostres valors prioritaris hi encaixen perfectament. 

Compartir la nostra essència, és important per a nosaltres. 

www.pamapam.org

l'or.png
IMG-20181221-WA0164.jpg

ramaderes.cat  amb un ideari que promou el benestar animal, les pastures en extensiu, tenir cura de l'entorn, creant biodiversitat, pasturant boscos, prevenint incendis, sense herbicides ni fungicides als nostres camps, minimitzant els medicaments de síntesi, recuperant sabers medicinals tradicionals, oferint productes de proximitat i de qualitat, entre dones, solidaritat contra les desigualtats, horitzontals. 

Nosaltres en formem part.

Grup de pagesos i pageses d'arreu del territori que agafa volada arrel de l'incendi de Ribera d'Ebre. Units per donar-nos suport sota el lema "ni una pagesa, ni un pagès menys". 

yiNr3_n__400x400.jpg
page-23-1.jpg

col.laboracions per a un futur millor, aquesta és la nostra essència...

AL MAS MONTAGUT TREBALLEM EN IGUALTAT DE GÈNERE